Duurzame woningventilatie

RMS Electronics - Beerse - Woningventilatie

RMS Electronics in Beerse bij Turnhout is niet enkel gespecialiseerd in woningventilatie, maar ook in elektrische installaties, domotica en video- en parlofonie. Voor alle werken in en rond uw woning slechts één adres: RMS Electronics.

Eisen en normen

RMS Electronics beschikt over alle kennis en knowhow om woningventilatie in Beerse en Turnhout te plaatsen. Zelfs met de steeds strenger wordende regels en normen bent u bij het team van RMS Electronics aan het juiste adres. Wij volgen de wijzigingen en voorschriften op regelmatige basis op en passen ze uiterst consequent toe zodat u duurzaam comfort en plezier beleeft aan uw systeem van woningventilatie en u steeds kan genieten van een optimale luchtkwaliteit, zowel in oude als nieuwbouwwoningen. 

Ventilatiesysteem A

RMS Electronics plaatst op regelmatige basis ventilatiesystemen type A, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een natuurlijke luchtafvoer en luchtaanvoer. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van mechanische hulp: de verluchting vindt plaats via ingebouwde ventilatieroosters, die manueel aan te passen zijn. De luchtafvoer geschiedt via doorvoeropeningen onder deuren, in muren of selectief geplaatste verticale ventilatiekanalen.

Ventilatiesysteem B

Naast type A systemen kan u opteren voor type B systemen, waarbij gebruik gemaakt wordt van een natuurlijke afvoer maar een mechanische toevoer. Deze toevoer gebeurt voornamelijk via een ventilatorsysteem, dat eveneens manueel te bedienen en dus te controleren is.

Ventilatiesysteem C

Ventilatiesystemen type C werken volgens natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer. Hiervoor wordt een ventilatiesysteem geïnstalleerd waarbij er een constante luchtaanzuiging plaatsvindt. Dit systeem (klassiek) werkt continu of autonoom (C+) en dus enkel wanneer het nodig is.

Ventilatiesysteem D

Bij ventilatiesystemen van het type D is er zowel mechanische luchtafvoer als mechanische luchttoevoer. Het systeem is een volledig gecontroleerd systeem, hetgeen wil zeggen dat alle aansturing volledig automatisch gebeurt. Dit systeem wordt ook wel balansventilatie genoemd, een uiterst efficiënte en energiezuinige vorm van ventileren.

Contact opnemen

Vraag een vrijblijvende offerte aan, of bekijk de verschillende projecten en mogelijkheden in onze galerij.