Degelijke elektrische installaties

RMS Electronics - Beerse - Algemene elektriciteit

RMS Electronics in Beerse bij Turnhout is gespecialiseerd in elektrische installaties, maar ook in domotica, video- en parlofonie en woningventilatie. Voor alle werken in en rond uw woning slechts één adres: RMS Electronics.

Verschillende diensten

Bij RMS Electronics kan u rekenen op een vakkundige uitvoering van allerhande elektriciteitswerken en het plaatsen van elektrische installaties in Beerse en Turnhout, zowel in als rond uw woning:

  • installeren van computergestuurde verlichting
  • automatiseren van tuin- en garagepoorten
  • plaatsen van camerabewaking en video- of parlofoniesystemen
  • plaatsen van centrale stofzuigersystemen
  • installeren van ventilatiesystemen
  • ...

Vrijblijvende offerte

Ongeacht de service die u kiest, RMS Electronics verzekert u steeds de allerbeste kwaliteit. Dankzij de jarenlange ervaring en het professionele vakmanschap weet het team van RMS Electronics elk project tot in de puntjes en volledig naar wens af te werken. Ook zaakvoerder Steve Melis staat nog dagelijks op de werf om alle werken te superviseren en daar waar nodig bij te sturen, zodat u kan genieten van het beste resultaat.

Contact opnemen

Vraag alvast een vrijblijvende offerte voor de werken die u wenst uit te voeren en werp een blik op één van de talrijke realisaties in en rond Beerse en Turnhout. RMS Electronics is actief in gans de regio van Antwerpen en realiseert samen met u kleine en grote projecten, van nieuwbouw tot renovatie.